Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Artillerigatan 6
11451 Stockholm
Sverige

08-437 415 09

Trendseminarium VS20

Aktiviteter

Back to All Events

Trendseminarium VS20

  • Sveriges Textilhandlare Artillerigatan 6 Stockholm, Stockholms län, 111 43 Sweden (map)

Missa inte vårens trendseminarium som vi arrangerar tillsammans med Swedish Fashion Council. Bli inspirerad och motiverad inför inköpssäsongen för vår och sommar 2020 inom mode, sport, barn och inredning!

I år har vi uppdaterat vår trendguide med utökat innehåll för barn, sport och inredning och alla kategorier presenteras utifrån tre tongivande teman för VS20. Guiden ger inspiration och kunskap inför kommande inköp men är också ett perfekt verktyg för dina säljare i mötet med kunden under säsongen.  

Fri entré för två deltagare per medlemskap + ett ex av trendguiden per medlemskap! Önskar ni komma fler än två personer från företaget som är medlem i Sveriges Textilhandlare, kostar Trendseminariet 295 kr + moms.


Du kan också ringa oss på 08-437 415 09!