Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Artillerigatan 6
11451 Stockholm
Sverige

08-437 415 09

Om oss

Om oss

Sveriges Textilhandlare har en historia som sträcker sig två århundraden tillbaka i tiden. Det innebär att vi varit med om såväl industrialiseringen som digitaliseringen och mycket där emellan. Vi är och har alltid varit en ideell förening som representerar våra medlemmars kommersiella intressen och de utmaningar de ställs inför. Vissa av våra medlemmar har en lokal prägel, andra bygger kedjor eller verkar primärt online. Men gemensamt för både oss och våra medlemmar är att vi alla brinner för handel med textilier – inom områden som kläder, skor, sport eller inredning. Och att vi tillsammans kan förbättra förutsättningarna för våra verksamheter med de utmaningar och möjligheter som vi möts av, oavsett vilken tid vi befinner oss i.
Varmt välkommen till Sveriges Textilhandlare. 

 

Våra medlemmar

Medlemmar i olika storlekar finns representerade i hela landet inom följande branschområden: kläder (herr, dam, sport, barn), skor, hemtextil och inredning.

Läs vad våra medlemmar säger om oss 

Vår historia

Vi är en ideell förening som har funnits sedan 1895 med främsta målsättning att öka våra medlemmars lönsamhet och konkurrenskraft. Vi verkar också för branschens utveckling.

Läs mer om vår historia

Medlemskap

Som medlem får du tillgång till en rad förmånliga avtal för att öka din lönsamhet, kompetensutveckling i form av verksamhetsnära utbildningar och mycket annat.

Läs mer om vad vi kan göra för dig