Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Artillerigatan 6
11451 Stockholm
Sverige

08-437 415 09

Våra medlemmar

Våra medlemmar

Medlemmar finns representerade i hela landet med varierande omsättningsnivåer och inom följande branschområden: kläder (herr, dam, sport, barn), skor och inredning. 

Grandpa

 

"Grandpa har varit medlemmar i Sveriges Textilhandlare sen Dackefejden, eller ca 12 år. Här får vi grymma kurser och avtal! Medlemskap är en “no brainer”. Man får igen kostnaden typ på en gång."

Läs mer

Norrgavel

"Norrgavel i Stockholm har varit medlemmar i föreningen sedan början av 2014. Främst var det för det förmånliga kortinlösenavtalet som vi kände att vi ville ta del av. Även avtalet gällande försäkringar där vi kunde försäkra två  butiker till samma kostnad som en och dessutom få ett bättre försäkringsskydd."

Läs mer

Ströms

"Ströms har varit medlemmar i Sveriges Textilhandlare sedan många år. Föreningen levererar verktyg som hjälper oss som företag att växa. Utbildningar, starka avtal och ett brett nätverk är alla viktiga komponenter."

Läs mer


Cissi & Selma

"Vi gick med i Sveriges Textilhandlare för kortinlösenavtalet och försäkringsavtalet. Man tjänar in medlemsavgiften och mer därtill bara genom de förmånliga avtalen. Dessutom är det ett fantastiskt nätverk och det anordnas både seminarier, utbildningar och resor som man absolut inte får missa."

Läs mer

MN Retail

"Sveriges Textilhandlare ger oss som mindre organisation en större verksamhets fördelar genom vidareutbildning av personal och konkurrenskraftiga avtal. Möjlighet till diskussioner med branschkollegor ger också bra insikter."

Läs mer

 

Du kan även ringa oss på 08–437 415 09.